zondag 5 december 2010

Lifestyle week Durven - Dag 3


De start in Den Bosch gaat moeizaam. We blijken vandaag maar met z'n drieën te zijn en vanwege de kou besluiten we tijdens het wachten op de opdracht maar alvast richting het centrum te lopen. Onder het genot van een lekker kopje thee komen we er achter dat dit niet zo handig was geweest. Het programma start namelijk bij de kunstacademie, aan de andere kant van het station. Na wat gemopper besluiten we er vol goede moed heen te gaan. Op de academie begint het feestje, hier knutselen we ieder een mooie feestmuts in elkaar.

Weer in de stad aangekomen staat ons een waar verkleedfeest te wachten bij de Men@work, waar wij meiden ons hullen in mannelijke kleding. Een bezoekje aan de Sint Jan mag natuurlijk niet ontbreken, hier branden we een kaarsje en denken we na over onze goede voornemens voor het komende jaar. Ondertussen fotograferen we nog een bijzonder mooi uitzicht van Den Bosch en doen we Jackass na in de Albert Heijn.

In de kroeg versieren we de barman, hij wil ons wel lekker warm houden. Het biertje slaan we over en eindigen de dag met een waar vreetfeest. Wie eet de beroemde bossche bol als snelste op?!


De dag is zeker een 'Exciting day in the City'. Ik kende Den Bosch al, maar heb de stad nog niet eerder op deze manier ervaart. Het thema durven komt duidelijk naar voren door middel van de opdrachten. Het rondlopen met de feestmuts, het verkleedfeestje in the Men@work en bovendien het versieren van de barman. Normaal gesproken gaat dat laatste gemakkelijker onder het genot van wat wijntjes. Op klaar lichte dag was er toch wel lef voor nodig.
Verder is het programma afwisselend en niet voorspelbaar. Er werd ons immers een gratis kopje thee beloofd, maar het blijkt dat we hiervoor eerst wat rotklusjes moeten klaren. We genieten daarna nog meer van het verkregen kopje thee.
Den Bosch is een mooie afsluiting van een koude, maar leuke en spannede week vol lef en durf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten